Translate

Friday, December 28, 2012

Korang dah buat ke??

Hai...aku adalah mak yang suka buat kerja last minit.
Kali ni aku nak tanya korang...korang2 yang dh bermustautin more then 5years di Selangor...ada anak yang lahir on year 2008,2009,2010&2011 ni...korang ada tak register under Tabung Warisan Anak Selangor??
Haih...korang dah buat??Alhamdulillah...pada yang xtau apa itu TAWAS... sila rujuk di sini.

Haih, kalau lah ada rezeki anak...merasalah dapat RM100 setahun. Hikhikhik ciput je pon...tapi dalam istilah menabung ni, banyak ker sikit ker lelama jadi bukit gak kan??

Ape pon, kalau ada yang berminat...korang boleh terus ke link yang aku dah bagi tu. Syarat2 kelayakkan memohon pon ada kat situ...sila baca k.
Tarikh tutup adalah : 31/12/12.

Ayuh bertindak =)

Sebelum terlewat...nak wish kat korang Happy New Year 2013...kite ari ni last day koje...next week kami bercuti. hehehhe XD

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA