Translate

Saturday, December 1, 2012

Selamat Pengantin Baru ~ Hawa!


Alhamdulillah...finally sampai gak jodoh utk kawan ku ini.  Syukur Ya Allah... aku masih berkesempatan untuk menghadiri majlis perkahwinan kawan ku ini.

Lama dah aku kenal Si Hawa ni, since dr tahun 2001 sampai laa memasing dah bertukar ke opis lain2.
Apabila still keep in touch and keep using no hp yang sama, insyaallah persahabatan yang terjalin ni akan berkekalan.

Eh, Hello!!! jangan jadikan alasan jauh lah ape lah sebagai sebab pemutus persahabatan... zaman canggih manggih ni, FB ada, Tweeter ada, Instagram ada, Whatsapp ada and macam2 teknik yang boleh digunakan sebagai penghubung antara satu sama lain. tinggal lagi nak tak nak jer usaha menjejaki rakan2 lama.

Usah follow aku.... pemalas jejak kawan bagi chance kawan carik aku. Wah!! macam orang glemor pulok ada orang nk menjejak kasih...ferasan jelah ko wahai Puan Suzy oit =)


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA