Translate

Wednesday, January 16, 2013

Nose Bleeding...


Irfan, nose bleeding semula.

This is 1st time in year 2013...petang sebelum kejadian baru je dok sembang dengan kawan, nak count brapa kali Irfan nose bleeding per year, rupa nyer...haaa hambek koo! malam tu dia nose bleeding arr.

Entah, xder ribu xder topan tup2 meleleh je fresh blood dr hidung, siap menitik atas carpet.
Huhuhu...why lah. Aku syak dia pi korek hidung tapi...kuku dia pendek naw. 
Entahlah... sebelum berdarah tu, dia ada bersin pastu dia cakap...
Mie, hingus Irfan nak keluar ni...tisu please.

Aku pas tisu...nampak darah dah meleleh.
Sepantas kilat aku tekup hidung dia...
Aku buka peti ais...terus ambil ubat titik utk hidung dia.. memang standby dah ubat tu dalam freezer.
HEHEHE...

p/s: lepas ni...mulut xmau cabul dah kat opis. HAHAHA =)

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA