Translate

Wednesday, January 23, 2013

Selamat Penagantin Baru ...Ba-e =)

Sebelum terlewat nak wish selamat pengantin baru buat my kezen - Ba-e.
Owh gambo2 di bawah ni semua gambo 1night before the majlis.
Kite tak dapat mai during the big day so kite mai 1night before the majlis.
Sebab ape kite xmai??
Sebab boifren kite outstation ke Ipoh peh tu...kitekan dah memboyot...jalan pon maha ler lambat then majlis buat pula di dewan so kite takut...anak2 I yang super hebat tu berlari2an di sana (susah nak control).

Datang malam tu, pengantin sedang berinai. Bagus...i dah lama xnampak sesi ni.
Lama juga kami di sana dalam 3jam gitu sekali melawat bapa pengantin yang baru discharge dari sepital.

Inai decor by SIM, uols boleh decor design sendiri but kene email dia cam dlm seminggu before majlis otherwise korang boleh pilih design2 yang sedia ada.
Harga pon aku tengok ok saja =)
Murah...

Tengok...siap pakai another hand...inai kat 1st hand dah boleh lap.
Cepat kan...also dark hokey.


Sesi lukis-melukis...

Dah siap pon sebelah tangan. Ni design request by bridal ok.


Dah siap both tangan...


Siapkan utk another hand...

Kaki pulak...

Ni cara2 mencuci decor bunga tu erk...pakai air, xboleh lap nanti comot =)

Hasil selepas remove the Inai.

Design sebelah atas tangan pulak...
kaki pon ada cuma aku xtau aku simpan in HP or my kamera..

Ape pon...selamat pengantin baru, semoga berbahagia selamanya.
Amin!!!

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA