Translate

Friday, February 8, 2013

BMW X5 or X6 eh?? =)

Malam semalam, aku request kat my lovely darling ...#danx2 lovely darling kan...
Request ape??I request kereta seperti di bawah ini :-P


BMW X5

BMW X6

Awesome kan??Sebab musababnya??

Yang...nanti u tolong belikan I, X5 or X6 eh!.
Apesal pula? Kereta U tu nape?
Alah...kereta tu rendahlah...
so kalau drive bila ada kereta kat belakang, silau tau mata i nak drive.
Bahaya...(my reply)...

Bestnyer kalau dapat request macam ni as simple petik jari je....
alah2 stail merengek nak kereta mainan kat pasal malam gitu  =).
Korang pernah??
Rugi wow kalau xpernah request mende2 macam ni,
bila request mcm ni terasa macam, argh!! sungguh kaya aku ini. HEHEHE.


Wah!!... skrip di atas adalah skrip indah di kala ku bermimpi.
Bukan bermimpi dengan satu bintang macam dalam lagu tu...ni mimpi berbintang2 tau sampai naik berpinau bijik mata ku.

Alangkah indahnyer kalau mimpi tu jadi nyata. Kahkahkah...pitam aku sehari kot kalau betul2 jadi.
The best is, bangun dari tidor terus bersemangat bercerita pasal mimpi tadi...siap sengeh2 sendiri. HEHEHE
My lovely darling...hamboi, banyaknyer duit I nak beli X5 tu. Kahkahkah...
Sekian cerita mimpi yang tak sudah ini...

Berdoa semoga tiap malam pon mimpi yang sweet2 saja.


Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA