Translate

Friday, February 1, 2013

Mana Aci wei..=P

Ish!!!...un fair hokey.
Eh ye ker unfair?? memanglah, cer korang pikir...ni baru jap tadi aku baca tau... today only (01/02/2013) masuk Taman Burung RM1 yg ada MyKad.
Wah...i stress ok. 

For yang bercuti today...maybe korang boleh bring ur child masuk Bird Park...
Selamat bercuti uols...

Ari ni kene pikir for esok punya aktiviti, manalah i nak bring my child eh??
Maybe esok nak bawak anak2 ke Tasik Titiwangsa for pony ride...kalau lah ada kenn.
Tapi i rasa macam nak ke Genting jugek... but tu arr, i makin sarat ni takut xterhandle anak2 di sana.

Malam ni think lagi and kalaulah Mr R bagi...emm esok pepagi bute kite ke Gentinglah yer...
Mummy teman uols bergumbira sebab mummy memang dah tak larat nak buat so many activite =)

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA