Translate

Sunday, March 17, 2013

I want fly...

Agh!!! murah beb. Masih promosilah katakan...samalah macam AA start dulu semua pon murah, sekarang ni je jadi bertambah mahal...mencikk tau.
Mencik AA tapi masih gak membooking kat AA =)

Oks...ni adalah aktiviti di kala bosan.
Malindo Airways dah start dah beroperasi, even now ada kat Matta Fair di PWTC dari 15-17 Mar 2013.
Korang x gi Matta Fair ker?? Aku memang xpergilah sebab dalam hari =D

Nak habaq mai... promosi sekarang sehala KUL-KCH RM38 sehala so both is RM76.
Aku dah tgk dah kat website http://www.malindoair.com/ sgt jimat beb.
Flight from KLIA gitu...kelas.
2 destinasi je depa baru offer...KK and Kuching so...tengah pikir nak pi KK ker Kuching ker.
Hehehe...again and again macam dah xder tempat lain nk dikunjungi kan,...kan...kan...
But my family love to go there =P


Ehem...ehem... Tan Sri, kami staff2 ni xder dapat tiket FREE Malindo Air ker??
Paling koman, kasilah diskaun harga staff kat kami ni haaaa =)

Berdoa semoga Tan Sri bermurah hati kasi tiket FREE utk merasmikan Malindo Air.
Amin!! =D

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA