Translate

Monday, March 18, 2013

Pumping Time =)

Yeah!! I got my BP electric oredy...suke tau.
now xder problem engorgement like that scary night.

Alhamdulillah dapat harga yg supa-dupa murah dari online yang ado...suka sekali lagi sebab dapat berjimat =) #baru belajar nak berjimat-cermat gitu.

Duit from my own poket tau...no seponser as usual.
Uols tau kan, cik darling i xberapa menyokong I BF anak sebab dia susah nak bantu bila waktu malam so permulaan ni kite kene tunjuk kat dia BF ni boleh sukses.
Later on baru kite claim semula and kalau ikut plan otak aku...lepas ni nak sambar PISA by Medela.
Macam best kan???

Tapi hati dah terpaut dengan RT...serius beb sebab:
a) Murah sesangat
b) Boleh pakai elektric
c) Boleh pakai battery
d) Boleh manual kalau soket or battery yillek.
# Hebat kan...3 in 1 gitu.

So far aku pakai alhamdulillah...sukses, still consistent pumping bila2 aku suka =)
Now stock aku pon dah ada skit...suka tau bila buka freezer je nampak EBM aku. Ahaks...berkobar untuk terus BF baby Iman, semoga semangat ni berterusan sampai Iman 2tahun. Amin!! 

Xoxo : LoveRazila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA