Translate

Friday, April 26, 2013

Jumaat yang indah...

Kejap je dah hari Jumaat.
Kejap sangat rasanya masa berlalu.
Kejap sangat masa berehat di rumah...dah nak kene masuk keje =)
Next Monday dah masuk koje...alhamdulillah, menyambung tugas yang tergendala selama 2bulan.

Gamaknyer macam mana lah rupa meja ku eh??
Opis ku jadi apelah gamaknyer =)
Ok..tutup jap bab opis, meh2 nak story pasal my angel.

My Angel dah start buat koje syif malam.
Dah 2 malam dia tidor x lena, 2 malam lepas memang happening sangatlah... dia berjaga dari jam 8mlm-5pagi. Tidur kejap2 je...tidor kat pangku ok..bila angkat tidor dalam katil dia...dia jaga, same gak ko angkat letak atas katil kite, jaga jugek. Kalau jaga x melalak xper...ni sepisis nangis yang melalak tu, gelabah gak, kot2 kaki dia terkehel ke...bila angkat dia diam *_*.

Sudahnyer...cik darling ku pi pasang buaian. Hambek ko...berbuai pula. tapi sama gak, nan hado nak diam gak...dia jaga je, dia terus melalak. Hamboi...sib baik ler mak ko ni sabarnya masih tinggi.
Lepas subuh...aku terus usaha tidorkan dia...alhamdulillah berhasil, then khamis itu aku sepagian tingtong sebab tak cukup tidor.

Malam tadi my angel x lena gak tidor...awal malam (8-11pm) lena sesangat dia tidor...masuk kul 2pagi, dia dah start nak berkelek je. bubuh kat dalam buai nangis...letak kat toto nangis, letak kat katil dia pon nangis gak, sudahnyer aku bawak masuk bilik aku n try tidorkan dia.
Nenen kat mulut dia senyap..nenen tercabut dr mulut..mulalah dia start pasang sepiker. Aduhai lah anak... nape eh??

Masih ada berbaki 2malam saja sebelum masuk kerja, harapnya dia tak buat perangailah kalau x...matiklah aku di opis x cukup tidor. HAHAHA.
Sekarang ni dok pikir2 gak sama ada nak stay kat opis lama atau berhijrah ke opis baru?
Opis baru, feel baru, field also baru. Emm tak tau nak pikirlah, kalau ikut Mr darling, dia suka aku berhijrah...luaskan pengalaman . Xper, ada masa lagi nak buat keputusan, semoga dipermudahkan,. Amin!!

*Korang tolong doakan yang terbaik buat aku eh =)

With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA