Translate

Tuesday, April 23, 2013

Loyalty Rebates...kau ada???

Awal tahun tadi...sebelum bersalin, sempat singgah ke kaunter smart tag, konon2 nak mentopup card...almaklumlah malas nak beratur kat kaunter cash...bapak punya panjang.

Alah, nak topup RM10 je, hehehe kitekan tak banyak lalu tol so topup alah kadar je sebab nak ke OU je pon...

Sampai kat kaunter...
Kak, nak topup RM10 - sambil hulur RM50.
Tetiba...
Dik, ada rebate ni, nak masuk sekali ker??
Owh! ada rebate eh?? Banyak ke kak?? 
almaklum arr, biasa cik darling yang topup kan...ni kene buat sendirilah pulak...cik darling x dan nak mentopup. HUH!
Banyak gak...RM83.
Aku..terus rasa mau juling @_@ bijik mata dengar... terus je laju menjawap,
Boleh ler kak...
Yeah!!! dapat duit FREE

Korang ada?? Ha, kalau nak dapat rebate ni, 
1st - korang kene tukar kad touch n go tu kepada versi plusmiles.
2nd - korang kene pakai in a month RM80-100, lalu toll PLUS tau.
peh tu...nanti dia akan calculate rebate for uols.
Kalau rajin boleh claim each month kalau x rajin, korang claim arr 5-6 bulan sekali...sure rebate tu buat korang nak nangis tgk...mau cecah ratus2 kot (^_^).

More details...uols boleh check kat SINI yer.
Macam2 ada =)

Tetiba...dengar suara akak kat kaunter tu.
Adik... jadi ker nak topup RM10 ni?? 
Haah kak, topup jelah =)
*x kan cancel pula kan?? Malu arr. HEHEHE. 
Maka, inilah hasilnyer =)

Mokcik kayo. HAHAHA.
Aku nak pesan ni, korang kalau nak dapat rebate ni...jangan lupa step yang aku bagi tu tau...
kalau nak more info, korang masuk je kat link yang aku dah bagi tu. tau.

Daa...


Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA