Translate

Monday, May 13, 2013

Car seat...

Hello kawan2..
Nak tanyalah pendapat korang kan...
Biasa kalau ikut undang2 car seat kene letak belakang kan...kan...
Aku ada problem sikit ni...

My Iman, suka cranky bila aku driving...dia suka nangis...so fokus aku tu kadang2 ke laut sikit...yer arr cer korang bayangkan, kite kat depan, dia kat belakang...peling koman...sure nak pandang belakang jap utk sembang2 dengan dia...make her cooldown bagai.

Kalau letak depan...dia more dekat dgn aku...boleh nampak aku directly... kalau dia nangis pon...at least xderlah aku nak tertoleh ke belakang nak pujuk kan...tapi x safety kan baby duduk depan.

Aku seperti dalam dilema...nak safety for baby but aku hilang fokus on the road or nak baby aku duduk side of me but not so safe for her??

Aku cilok ni dari google... pink lagi. HAHAHA

Yang mana satu eh yang terbaik?? So far masih lagi keluar ber4 anak beranak... lom pernah keluar berdua with Iman, temporary... my boys tu yang tolong handlekan si adik walau pon kekadang depa pon naik give up...

Hai lah Iman...be a good girl boleh??
Love u sayang...


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA