Translate

Tuesday, May 21, 2013

Majlis Aqiqah Wildan...

Yeah!! ahad yang lepas2 xtau berapa kali lepas =), berkesempatan untuk merai majlis aqiqah anak saudara cik darling.
Venue: Desa Vista, Sepang.
Kebetulan cik darling xder aktiviti di hujung minggu so makanya... i pon kasik hint sama dia pasal majlis aqiqah kat rumah abang longnya, saja bagi hint and xde nak berharap dapat ke sana...
Al-maklumlah...bila asyik kerja je, hujung minggu yang free biasanya cik darling akan qadaq tidor and bayar qadaq untuk bersosial bersama kami =)

Pasal hint tadi... tup2 mamat tu cakap "jomlah kalau nak gi aqiqah anak Sahir...cepat siap" wee hoo, rasa nak lompat bintang jam2 tu gak. Happy kan... bila dapat memenuhi undangan kak long, mari pula kak long sendiri yang call menjemput, sebelum tu wife sahir pon jemput gak dalam IG then si Nana (adik sahir) pon menjemput sekali... aku je berat mulut nak cakap xdapat join sebab cik darling yillek (dia sepatutnya ke Tampin & Gemas in same day majlis aqiqah tu).

Dan kite anak-beranak pon cecepat bersiap...alah kadar je.
HIKHIKHIK...lelaju siap sebab takut last minit cik darling ubah pikiran...xleh caya sangat tu, mana tau kot boss dia call minta mai Tampin...haru kami wei =)

Kami sampai...majlis almost finish, ate...last minit nak kemari makanya banyak ler agenda di rumah kene siapkan sepantas kilat gituu.

Si Nana with Iman, anak sedara cik darling yang study di Bintulu Sarawak.
Ni dia pestime jumpa Iman...suka =)
Rindu pada awak ler Nana =D
Tetiba rasa nak suh awak buat gyiomi, mau kah???

Cantik kan buaian berendoi dia...

Time kami mai...Wildan tengah tidor kat bilik atas, meragam katanya...
maybe panas nak x cukup rest kot.

Ni...Si Wildan Uqail, gitu2 bunyi nama anak Sahir ni...ada maksud tapi aku lupa wow ^_^
Dia dah bangun tadi...tapi masih ngantuk lagi...bila bubuh dalam buai tu...sambung balik melena.

Comel sangat lah awak ni Wildan, and jangan xtau...hero Sahir ni, 30days dah masuk shooting drama PILOT CAFE...korang jangan lupa tengok tau...tau...


Last sekali...gambo I with Iman and Wildan...
LOLOLO yang my daughter look so slim??

Iman born : 26/02/13
Wildan born : 01/03/13

Ada gaya nak dapat twin tak??
HOHOHO


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA