Translate

Wednesday, May 22, 2013

Program for cuti2 sekolah??

Alohaaa... cuti sekolah nak mai dah kan??
So anak korang macam mana?? Dah start jadi cacing kepanasan??
Irfan saya dah start berzikir tepi telinga mak ni dok tanya... soklan yang de bom sangat...
Mummy, cuti sekolah ni...kite nak bercuti gi mana eh?? Berapa lama mummy cuti??
Mie...(dengan suara manja k) kite gi Legoland nak??
Jom lah mie... kite gi seminggu ke.

Hamboi anak aku kan... pi legoland seminggu...ko nak baik pulih ke mainan yang rosak?? komain duduk kat situ lelama??
Emm ni otak tengah ligat berputar, nak bercuti pi manalah gamaknya nak bawa budak2 ni.

HUHUHU... mak sudah pening pikir, tanya apaknya, sorry I'm bizi lah yang =(



Tetiba I rasa macam ni.... *pinjam dari google ni*

Xper...malam ni kene pikir semula... planing yang dekat2 je kot kalau nak pergi without apaknya.
Mana eh??
Ke sini kah??? LEGOLAND
Or ke sinikah??? GH
Or duduk rumah saja???
HAHAHHA....


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA