Translate

Wednesday, June 5, 2013

1 hari sebelum...

Entry sekarang ni adalah entry yang tertangguh 2 bulan yang lepas...
ahaks..baru perasan ia menjadi draf saja.
Rugi pula x publish untuk rujukkan masa hadapan.


Hai...kami teman mummy gi checkup baby...


Hari ni adalah hari terakhir saya jumpa doktor.
Tadi doktor check laluan, dah buka 3-4cm katanya but dia suh kami balik dulu memandangkan tiada kekosongan ward utk single bed as per our request.

Eeee ... esok nak bersalin sudah... malamnya dok taya2 kat tekak, nak makan ape?? sebab esok dah kompom2 start berpantang...
Hehehe...gila lah kalau cakap aku xcuak nk facing all thing again. Tsk..tsk..tsk... rasa macam x nk beranak ok, terasa2 dan terbayang2 kesakitan itu di mata ku. Alahai, tetiba tekak xtau nak ngidam ape =) sebab dok kalutkan pasal esok.

Takut konon..padahal nak facing kali ke-3 pula tu. Tapi kalau korang nak tahu...tiap anak, sakitnya dan pengalamannya adalah berbeza k. Itulah kelebihan sakit bersalin yang Allah bagi utk tiap wanita, kalau xpercaya...cer tanya kat mak korang ke...kat wife korang ke pasal pengalaman ni. Cer tanya...


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA