Translate

Tuesday, June 4, 2013

Baby Expo, Midvalley...

Weehooo memula nak lompat bintang sat sebab happy sangatkan.
nak tau napa happy sesangat???
1 st dapat keluar gi dating dgn boyfriend. senyum sampai telinga rasanya.
2 nd dapat makan korean food dgn wani....
3rd wani beli lagikk ais sagat ni...sedap sgttt.

Jom layan....
Ni adalah ais sagat oreo tau...sedap sangattt sampai sekarang teringat2 and terasa2 kat tekak ni ha =)

Ni adalah makanan feveret ku...namanya ape tah...berkali makan masih xhapal namanya tapi aku pandai ler tunjuk gambo kan...
Makanan yang sihat gitu, nasi ciput...sayur..walla, keliling ,mangkok tuuu...sedapppp! sukaaaaa!

Cik darling I...makan ni jew. HUH...x special langsung...balik2 nasi ayang  ayam.
Suh rasa nasi korean tu pon payah, sudahnyer...ku suapkan jugak buat rasa...uwekkkk.

Tq wani...layan permintaan ku yang wel ni. HAHAHA.
Sesekali dating dgn darling kennn.
Bukti ni...saya masih berstatus isteri orang and buakan ibu tunggal tau but selalu dapat status IBU TINGGAL yer... coz of he task and mission.
Janganlah judge saya ibu tunggal bila asyik saya je yang bawa anak2 bersosial/berouting bagai.
Very tak paham =)

Orait... kami pi dating kat expo baby & mother di Midvalley.
Hoi...bukan semalam (ahad) yer...ni yang ritu punya tuuuu.
*Entry dah basi gak..tapi nak post gak buat reference gitu....
#motip lain...nak tunjuk, i pi dating dgn darling I. KEHKEHKEH...kau ada????

Sekitar gambar di bahagian ruang legar....ramaikan.

Ni dia orang ada ambil bahagian ape tah...

Ni dewan lagi satu...ramai jugak.

Ni part lagi satu...

Kite beli sikit je barang..biasalah kan, kalau jalan dengan darling mesti laju je. Singgah booth mana2 yang berkaitan je...xsempat nak window shopping xsempat nak belek2 nak congak2 murah ke mahal. HAHAHHA.
Time macam ni lagi syiok sebenarnyer, kalau ambil barang mahal pon habis2 I cakap "Ops!! xperasan pula rege dia mahal tu" HAHAHHA dah, kannnn x bagi lelama satu booth.

Syiok wow shopping that day...I ambil je, mamat tu bayar...I ambil je mamat tu hulur. Haih, Duit ku keluar during makan lunch tu je. HEHEHe tu pon...kendian claim balik!

Ape pon...I'm happy k. Alhamdulillah =)


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA