Translate

Monday, June 10, 2013

Jaco The Milk Storage...


Meh2, nak promote sikit.
Kali ni nak share pasal milk storage.
Milk storage ni made from Korea.
Sedikit information pasal milk storage ni.
Mutu - sama juga macam Autumn brand but yang ni advance sikit...sebab ada indicator suhu.
Suka sangat...more cute dari Autumn size =)

Paham dah???

Ni secara gambaran....

Stock in hand yang aku ada...sikit di dalam box tu.
Ni customer punya, so dah alang2 nak membungkus utk delivery, makanya...snap yang di luar sajalah.

Sekotak ada 120pcs yer...Bestkan, sebab xperlu beli banyak2.
HIHIHI, aku suka sebab lambat sikit aku nak membeli storage milk balik.

#Enjoy the pumping time =D


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA