Translate

Monday, June 24, 2013

Salon lagikk....

Tujuan asal adalah berjumpa kawan lama...nak ajar dia cara2 nak booking tiket n hotel di website AA.

Dia ajak jumpa kat salon...aku orait je. 
Sampai2 dia tengah spa kaki...kasi buang daki2 di kaki sementelah bulan Oct nanti nak naik pelamin gitu...harus semuanya gebu-gebasss =)

Sembang2 bagai x hingat, tutup2 kawan cakap ada offer buat treatment rambut + cuci segala baru RM30. Amboi...murah gila #ate,nama pon offer kan =)
Dannnn aku pon cecepat cakap nak salon rambut gaklah.
Kebetulan xder customer lain...wallawei...siok wow.

Terasa ringan je kepala ni selepas diganyah dek asoo tu, best sangattttttt.
Lepas ni nak try buat rebonding pula...

#Perasan x...salon tu pasang cover papan tu utk elek orang luar see thru aku yg xbertudung. Bagus... suka sgt. tochey haa antie =)

Balik rumah...terus rasa seperti model rambut n shampoo. HAHAHAHA.
sekali-sekala perasan xper kan???  


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA