Translate

Wednesday, June 12, 2013

The Story Milk....



Sapa pernah rasa products ni???
Rugilah korang kalau lom merasa products ni.
Ada dalam 3 jenis...
1) Coklat drink - sekotak RM29.90 (10sachets)
2) Coklat Bar -RM4/pc
3) Coklat cookies - sekotak RM36.90 (10 sachets)

Product ni ada campuran halba so kalau uols BF sesuai sangatlah sebab halba / fenugreek ni adalah pemangkin sebagai milk booster.
Alhamdulillah.... so far aku makan, menjadi..output memang increase dari biasa.
Uols yang belum kawin or x BF pon boleh makan sebab fenugreek tu makanan sunnah so coklat can acting for release teansion maaaaa.

Rasa dia sedap... alhamdulillah, most of my customer repeat order.
Mereka suka, enjoy the taste.
Cara makan...3x sehari...ikutlah tekak uols, kot nak buat selang-seli ke makan n minum...boleh belaka.
Macam I, makan 1 baar coklat tu dah nampak hasil =)

Kalau nak boleh order sama saya. Saya keep stock =)

Promosi Jun :
Buy 7 pcs bar coklat with price RM24.50.

Lai...lai...lai...murah tu. 
Postage excluded yer.

TQ


With Love Razila
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA