Translate

Tuesday, July 23, 2013

Iftar Di luar with LOVE (^_^)

Alhamdulillah....syukur Ya Allah, kau beri peluang untuk aku berbuka bersama-sama insan tersayang (^_^).
Well ni hari ke-12, so ni baru dapat berbuka bersama cik darling =)
Iftar di luar je sebab lepas shopping terus tuju ke sini.
Ni pon dapat tahu dalam FB kawan sebab dia yang berbuka di sini padahal minah tu dr Cheras nuu..

Lokasi : Restoran Balines Tom yam Seafood
Kg Melayu Sg Buloh....
Buffet : RM22 (adult)
RM10 (kanak-kanak)
Korang bileh pilih nak steamboat or masakan biasa.

Kami pilih steamboat gitu, kasi chance anak2 main masak2 =)
Daddy with anak-anak.

Banyak gak menu dia...steambot ada udang, sotong, segala macam bebola, sayur di samping kuih-muih, laksa, bubur kacang dll. Air adalah angur & hot Tea.

Jomlah mula memasak yer...

Bergambaran....ops!! buruknyer t-shirt saya. KIKIKI.
Unplain ken...so terimalah hahikat.

Tunjuk aksi hero memasing. Pelbagai aksi yer...

Mummy & Iman my little angel >.<

Owh my Aryan, awesome sangat kamu...

KEHKEHKEH...Mr Bean versi Malaysia.

Sembang2 petang sementara menanti waktu berbuka (,")

Posing seadanya...eh! Budak Aryan ni over tau.

Yeah!! sesi mengambil juadah untuk berbuka pose (^_^)
Feveret part ni. HEHEHHE

Sesi masak memasak pon bermula.
Sup tomyam dia memang sedappppppp
Aku siap hirup2 lagi tomyam tu.

Budak yang suka memasak....
Sib baik ada sosej so merasa gak ler si Irfan tu makan,
So sosej Irfan berharga RM10 yer. HEHEHHE

Posing jap sebelum balik.

Memang bestlah iftar kali ni sebab anak2 agak behave himself gitu.

Menu sahur ari ni adalah...
Ayam masak kicap, 
ikan masin goreng, 
telur goreng mata
Air kopi jantan
Air horlick + Oat
Air suam


ok babai.


Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA