Translate

Tuesday, July 30, 2013

Nak E-baucar x??

Ada sape2 suke masuk contest x??
Ni ha nk share sikit, Watsons ada buat alah2 contest #AzamRayaWatsons.

Klik kat link aku bagi tu then ada arahan selanjutnya...follow jer. Senang sgt kannn.
Hadiah pon menarik juga sebab Faizal Tahir akan pilih azam yg terbaik dgn undian yg tinggi, uols akan beraya bersama Faizal Tahir & Watsons kat rumah uols... xnak ker retis beraya kat rumah uols??? Glamer lah uols yer...

Eh...kalau nak e-baucer tu, uols can try menulis lagu raya terbaru, amacam...senang je kan, boleh jadi composer pula =) Mana tahu lepas ni artis lain pula mai jumpa uols minta tolong tulis lagu...emm ada harapan menjadi glemar gak tu, ape pon, selamat berconntest yer... =p
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA