Translate

Friday, July 26, 2013

Ramadhan ke-15

Eh...dah setengah bulan berpuasa rupanya.
Macam xpercaya kooo
Alhamdulillah...masih berpuasa and masih menjalankan rutin "pumping" memang rasa awesome sangatlah.
Terasa perbezaan antara puasa sambil pump dgn without pump .
Yang ketara is...sampai ke petang aku masih lagi bertenaga walau pon kekadang rasa macam shacking pon ada after pump but kejap je pastu ok balik =)
I'm believe...Allah membantu para ibu yang berusaha utk menyusukan anak masing2 =)

Okeh...menu ari ni:
Rendang ayam - home made (Chef Suzy masak yer) 
sorry lupa nak snap gambo. HOHOHO so rugi wow.
Sup sayur campur all ni, segala cendawan lah...karetlah, ciken ball all dump in.
Puding mangga....
Ari ni memang 100% air tangan I ok. Terbaiklah...

Ari ni berbuka reramai sikit sbb ajak family adik berbuka kat rumah so macam meriahlah. HEHEHE
Tu yang masak beria-ia tu. KIKIKI.
Puding mangga saya...sedapppp.

Cute kan...plan nak tinggal utk cik darling sudahnyer kene bedal dek Irfan n Aryan.
Irfan bedal sekor si Aryan bedal 6 ekor.
Cik darling dapat merasa sekor.
Yang benarnyer....depa dok geram dgn cute bear ni je. HEHEHE
Bila tegah aryan makan banyak dia boleh cakap ape tau kat I, daddy mana boleh makan banyak2 nnt daddy muntah camner??
Dah...sape yg muntah atas katil malam tadi yer Aryan??
Aryan - alah...daddy x marah pon muntah atas katil.
Huh...xkoser layan cakap dgn budak ni, memang jang je dia jawap balik =P 

Rupa dia mcm ni yer kotak biru lembut...
Nak tau resepi...senang je, uols terbalikkan je kotak tu...belakang dia ada resepi yang simple.
Korang sambil tutup mata pon boleh buat hokey.
Selamat mencuba =)

Koleksi anak2 saya...like puzzle kan (^_^)

Sayang uols =)

jap2... menu sahur adalah rendang ayam + sup sayur saja.

Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA