Translate

Tuesday, July 30, 2013

Ramadhan ke-16

Entry tertunda dek MALAS nk update =)
Sekarang dah semakin rajin...=p


Menu berbuka yer :
Tepung Pelita Paya Jaras ~ beli di bazar
Kebab daging ~ beli di bazar
Ikan keli masak lemak ~ beli di bazar
Nasi Ayam ~ beli di bazar
Nasi putih tu ~ masak sendirilah =)

Menu simple sebab lepas berbuka ni tunggu cik darling balik koje n heading to balik kg rumah mertua. Berbuka di sana pula, jangan nak jadi anak menantu derhaka asyik2 berbuka rumah mak ko jer. HEHEHHE
My mum pula bila dengar aku nak balik berbuka rumah MIL mulalah buat suara sayu konon2 anak2 belah mertua ramai...kalau aku xberbuka sana pon xper anak2 lain ado.
Der, my mum memang macam tu tapi aku ni hati kering...KEHKEHKEH, kene kuat iman beb kalau x...emm xder harapan ler nk berbuka rumah mertua...rugi wow =0

Ape pon kene adil and saksama...xboleh lebihkan mak sendiri je sebab mak mertua pon sama level dengan mak kite juga...ingat yer =)
Moh ler meligat packing barang2 nak balik kg...cuti panjang ni ^_^ 

ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA