Translate

Friday, July 12, 2013

Ramadhan ke-2

Alhamdulillah, masih bertahan utk berpuasa walau pon BF. Alhamdulillah...kederat masih bertenaga walaupon dah hujung2 waktu untuk berbuka.

Alahai...gambo tiada utk entry ni sebab kite klibut sikit dengan Iman yang xnak tidor dgn Aryan yang request mcm2 so omak lupa nak snap ape yang ada.

Menu for semalam (ramadhan ke-2)
-Sup sayur & kari vegiterian (untie bising bagi)
-Masak lemak kerang (pengasuh bagi)
-murtabak (beli kat bazar)
-Nasi kerabu (beli kat bazar)
-Kurma coklat TMS
-Air suam.

Alhamdulillah kenyang. Tang makan nasi kali ni awal...by lepas selasai solat magrib dah start makan nasi sebab Aryan cranky nak makan nasi....so sambil suap dia sambil suap mulut sendiri. Sudahnyer Aryan makan sendiri sebab Iman pula buat hal... aku on off makan nasi tu kalau xsilap dalam 3-4kali gaklah and sudahnyer...aku buang je. HEHEHE hilang selera makan.

For sahur pula:
Air horlick with oat (me) air milo +oat (cik darling)
Nasi putih 
Kari vegiterian
ikan kembung goreng
Kerang masak lemak

Alhamdulillah selesai sahur but aku terlupa nak makan kurma sahur tadi sebab dok kalutkan si Iman yang tetiba nangis nak susu. Sabar jelah.

*Kali baru rasa mood sahur yang sebenar...kalau 2 hari lepas dok mkn sahur jam 4am so pagi tadi kite mkn around 5am sebab kul 4.30am baru nak masuk dapur. Itu pon kalau idok by 2.30am aku dah start sahur sebab cik darling ajak sahur awal...ish...ish...ish...x koser ok. HEHEHE

ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA