Translate

Wednesday, August 14, 2013

BerTupperware Kite =)

This my new hobby.
MenTupperware kan segala yang ada di rumah.

Ni set kurma saya dah sampai...alhamdulillah suka.

Ni pula free gift yang saya dapat...ok ler ken...buat isi gegula.

Lepas ni senang sikit nak membeli dah sebab dah tau port so kalau ada sesape yang minat nak berTuppeware macam saya boleh order ye, kite kasi rege murah2 je but kalau suruh post, postage saya tak cover ler ken...

Banyak gak Tuppeware aku dah lelong sebab nak clearkan stock yang pack dalam bilik belakang, cik darling pon dah hints2 suh clearkan sebab x berpakai pon...suka membeli tapi kurang memakai. HAHAHHA

Next raya plan nak pakai semua Tuppeware je...senang xpecah balang kaca ^_^

Ok..ni semua barang2 yg cheap sales... clearkan stock yg berkepuk dlm store.
Ni SOLD-OUT

Ni NP rm32.20 so after less rm26 saja.... AVAILABLE

ni nak let's go rm110.00 - AVAILABLE

SOLD-OUT

Yang ni RM17 yer...

SOLD-OUT

AVAILABLE - RM17/PCS take both RM28 saja.

SOLD-OUT but kalau nak order masih boleh lagi.

SOLD-OUT

Yang tumbler air ni size 500ml.
NP - RM55 tapi nak let's go punya hal kite kasi diskaun yer...rm46.75 je...jimat RM8.25 gitu.
Sapa mau , sila email yer... ^_^


ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA