Translate

Thursday, August 22, 2013

My wishlist yang mengarut =P

Dah tajuk pon macam tu so pepaham jelah isinyer nanti yer,
Meh2 nak mengarut jap but in sametime kalau dapat pon sangat2 syukur alhamdulillah kan...

Nak tau x... jap2 lagi kan my birthday nak mai so adalah sikit2 make a wishlist dalam hati =)

For future birthday. i wish i got a lot of love  - lagi banyak dari sekarang ni *wink...wink...*
 
macam ni pon ok maa...so colourfull kann.

or macam ni ker kennn....  
best sangatkan kalau nampak level of love (^_~)

suka gak kalau dapat berdua macam ni  without kids...
wah!! dah macam mak lupa ada anak2 kan. HEHEHEHEHE

2. wish...nak darling baru....KAHKAHKAH, ada yang blur2 ler tuh.
Darling yang ni ler... since soon nak travel jauh so darling ni jimat minyak kannnn so dah start ler bisik2/jampi2/mandrem2/zikir2 sikit kat telinga cik darling. HAHAHA mana tahu boleh dapat ker kennnn *berangaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn sangatttttttttttttttttttttttttt*
Kalau xdapat yang tu dapat yang ni pon sgt ok ler kennnn.... HAHAHAHA kalau xnak bagi yang ni ...bagi yang macam ni pon sangat ok dah...
LALALLALA....sewel ler sapa dapat bini macam I.
Hello, cer baca tajuk balik....
KEHKEHKEH, awal2 kan dah cakap...berangan tu menyeronokkan (^_^). 

3. wish list.... KEHKEHKEH emm banyaknyer =)

HTC ONE... sangat mahu gadget ni.
(doa dalam hati moga2 ada yang sudi memberi - amin!!!)
Yang...Yang...  I nak ni yer. hikhikhik....

Eh! kalau ada yg nak sedekah  yang ni pon ok gak =)
hikhikhik.... melampau kennn.

Last of the list, emm doakan yang baik2 untuk saya je.
HEHEHE itu adalah yang terbaik untuk saya =)
Nanti sambung berangan balik ye (^_~).

ok babai.






Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA