Translate

Saturday, August 17, 2013

Peminat Dorothy Perkins???

Ehem...ehem... 
Nak tanya, sape peminat brand Dorothy Perkins?? Meh2 rapat2, nak kepoci sikit ni.
HEHEHHE korang dah tau ker??
Ok2 saja nak share ni pada peminat Dorothy Perkins.
Korang tau x yang DP ni ada buat contest?? 
Loh x tau ke?? Xper2 lom terlewat lagi kalau nak join contest ni.
Korang boleh join kat website KAKMERAH/MAKMERAH dari situ korang boleh join the contest.

Among of collection =)
Black stud doctors bag

Ingat macam nak beli yang ni lah...ada sales tau. nampak macam cute je.
   Petite heart print tea dress

oklah...good luck yer pada korang yang join the contest, aku doakan uols success lah =)
Ingat yer...deadline is 30 August 2013

Ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA