Translate

Thursday, August 1, 2013

Ramadhan ke-20

Alhamdulillah...dipermudahkan urusan MIL tadi. Less 1 hour dah siap dah, very up to date, love it =D 
Dekat rumah lagi my MIL dah ajak pi shopping raya, nak cari jubah, kasut dengan baju ayah.
Kite pon suka gak shopping cuma ni ler pestime shopping berdua dgn mertua, biasa ada cik darling or sibling lain =)
Dupdap...dupdap...gitu di dalam hati.
Sopan2 berbelanja yer 
Tudung baru rembat ni, pakai n bayar...ada bran ke nak buat macam aku, beli n bayar =P

Konon2 nak buat tudung raya tapi dah pakai...kire kene beli lain ler kenn. HAHAHA

Berbuka kali ni kat rumah andak di Gombak.
Andak kalau masak memang sedap cuma aku je yang masak jarang2 nak sedap.

Aryan memang over...dia xpose tapi dia yang ngadap makanan awal2 =)

Menu is:
mutabak...sedap ni, abang andak beli kat chow kit
kuih muih - aku yang beli (memilih dekat 15minit)
Andak yang rajin memasak so...ada
cempedak goreng 
ikan bawal goreng berlada
mee goreng
Kurma

Air adalah : soya, cincau bandung, teh O.

Lepas makan...jom balik, nak anto mertua balik kg pula =)

Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA