Translate

Monday, August 5, 2013

Ramadhan ke-25


Eh!! dah masuk hari ke-25 dah?? Kejapnyer. HUHUHU will miss the Ramadhan after this.
Orait, kali ni iftar cum reunion I-Clan. HEHEHE
Happening sangat. 
Thanks kawan2 yang hadir...just 5families yang free to attand the reunion. Oklah ken...sebab dah terstop lama aktiviti berbuka puasa ni so ni baru nak start balik.
Almaklumlah...bila dah married ni memasing ada komitmen nak kene handle tulom kire yang x sihat ler yang preggy ler, so bila organisor dah hints2 dalam FB pasal hal ni... haruslah kite yang xder aral ni maju ke depan utk menyokong majlis ni.

Majlis ni pon dah di tunda sekali pehtu venue pon bertukar gak tapi alhamdulilah...sukses.
Syiok juga bergosip2 hal2 sewaktu di U dulu.
Rindu pada kenangan silam sebagai student U.
Jom layan...sedikit gambo utk dishare kat sini buat tatapan di masa akan datang =)


Venue: Restoran Kak Ozie
(bukan nama restoran ni tau, kepunyaan akak ipar Dato' Siti) 
Giant Taman Konot
Selera kampong... memang sedaplah peh tu murah pula tu.

Aku + cik darling makan:
-ikan patin masak tempoyak....sedapppp
-ulam, ikan masin, telur masin + sambal belacan+sambal tempoyak+sambal balado
-Ikan pari masak asam pedas berserta bendi
-sayur bendi tumis
-kuih muih + bubur jagung
-Air tembikai laici & air jus epal for me

semua is RM27.40 => gile punya murah. Suka I tau.
Masakan dia memang sedaaaaaaaaaaap =)

Sesi gambar bergambar after makan...WAJIB tau tanda kami gathering gitu.
Sib baik bulan mulia, kurang ler gambo gediks yer (^-~)
Bergambaran bersama Saedah (akak Dato' Siti)
Slim...comel. Tup2 rasa I to FAT. HUH mancik tgk muka ku yg BULAT itu, bilalah mau lonjong ni. HUAAAAAAAA

Puan Sri Suzy yang telah membulat. HUHUHU
Lepas ni kene slim back yer Puan Sri Suzy =)
Nampak naw i'm so short. HUHUHU

Okx3...nak balik dah ni...moh bergambaran dengan semua Orang. Lai...lai...mana ni.
Yg xbawa husband bersama adalah Datin Lily & Datin Aju.
Puan Sri Suzy with spouse, Datin Jehan with spouse & Cik Yan juga with spouse.
Ahaks...aku pon last minit baru dapat bawa spouse kalau x...aku pon satu team with Datin Lily & Datin Aju.
Ahaks!! sajak ler uols pakai tittle DATIN tu...i likeeeeeeeeeeeeeeee (^_~)

Lastly... cik darling with my angel Iman.

Sekian suka-suki iftar di luar. Iman adalah cranky sebab panas n bising. Potong stim tau mak2 ni nak bergosip. HAHAHHAHA.

ok babai. 

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA