Translate

Friday, August 30, 2013

Soon...misi menjelly bunny lagi =)

Hari tu kan...kan...kan...
Kite kan...kan...kan...
Kite actually tolong belikan kawan kasut...macam kat bawah ni =)

Kasut pink itu pilihan hati.... done.

Saja try kasut ni pula...macam dah sama kaler dengan lantai je aku nengok. HEHEHHE ... next please!.

Ku berkenan dengan yang ini...sangat selesa, suka...royal blue, suka kaler ni sejak2 aku ada tudung kaler royal blue ni.... tapiiiiiiii harga dia kurang sikit 90ringgit kalau xsilap. HUKHUKHUK
Batuk terus =) tapi kalau sangat2 teringin memang le kene ke sana semula =)
Sabar yer...mana tau aku update pasal kasut biru ni pula kennn =D

Orait...siap bungkus dah, moh ler balikkkkk..


* kasut oh kasut...saya suke simpan kasut, lagi suka kasut jelly bunny ni sebab bau wangi yer....bau singgammm pon ado...


ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA