Translate

Tuesday, September 17, 2013

Ok tak??


Pernah dengar brand ni tak??
Korang tahu tak ia ada in Malaysia market???

Semalam...hangout with kids sebab apaknyer ada urusan lain so omaknya pon ada urusan Tupperware so kite split 2 kereta. As usual...anak2 omak yang handle, dah well train kannn so momantai.
Omak sekarang dah sikit2 bertambah sabar dengan ragam anak2 yang sedang meningkat usia.
Dalam sabar x sabar kadang2 omaknyer terKetam jugek bila over sangat (^_^).

Ok2, ni nak strory pasal new feeding bottol for Iman.
Iman now 6m oledi so time to change feeding bottle.
Ni rupa current bottle Dak Iman, aku kim kat kawan yang pi USA.
Kebetulan it's limited edition...so taramkan ajo coz of PINK.
Kat Malaysia so far yang ada kat mall is white colour but x surelah kalau kat PAVI ada ke x, mana tahu kot2 dah masuk yang pink colour ni in Malaysia market... 
Jika ada, sila bagi tahu...thanks =)

Well, percaturan yang sedikit silap...mak lupa nak kirim feeding bottle pada kawan2 yang pi oversea so sudahnyer kite cari je yang ada di sini.
Nak kim kezen will flight to Paris but she going on Nov only =(, hak tu pon aku dah kim baju NEXT brand. Ahaks...mak dah plan gak, nak soh sambar h/bag barang sebijik duo. Mehmehmeh...

Oks, semalam...jalan punya jalan kat OU, I masuk lah MAMOUR butik. 
I suka masuk sini sebab, suka tengok stoller orang kaya-raya. HEHEHE 
Dah puas tengok gelagat orang yang pilih2 stroller so, I pon mencarilah feeding bottle.
Nak beli MAM tapi malas betul nak cuci aksesori dia.. tapi memang comel botol MAM...I suka =).
Then, I terjumpa bottle macam kat bawah ni, it's glass...I very suka =)
Tapi x beli gak sebab dia sangat cute, takut mak x sampai hati nak pakai. HIHIHI.

And finally kite choose yang ni sebab dia unik.
Biasa botol susu kite main pusing2 kenn kepala dia tapi yang ni lain...dia pakai flip je and...x licking pon sebab dia dah demo depan mak...mak suka....suka...
I choose this one... the white.

Yang pink ni comelkan...tapi mak x jumpa pon semalam...hemm yang ada biru tapi then yang pink pon bukan versi flip.

Momantai...esok lusa pi visit lagi, kalau jumpa kite beli.
Yang penting... 
-BPA FREE
-ANTI-COLIC

Yang mak suka is... atas penutup dia ada logo gajah. HEHEHE
Made from Taiwan.

OkBabai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA