Translate

Monday, October 21, 2013

Buger King...


Heww...inilah aktiviti mak beranak 3 =)
Boring2 makan nasi kite tukar selera makan burger pula eh.
Lama sangat dah x makan burger king ni... sedap gak  (^_^) rasanya...
Ambil 2 set je so share ape yang ada... depa bukan nak makan sangat pon...yang kene habiskan of kozlah mak dia orang ni, emm ruginyer jadi mak depa ni, menang membeli alah memakan. HUKHUKHUK
Kerana dia orang ni lah mak dia orang sampai sudah xboleh nak kurus langsung...uwekkk
Nanhado nak langsing2 macam dulu dah. HEHEHHE =)

What so ever lah... ape pun...mummy sayang semua anak2 mummy walau pon uols make it mummy bigger and bigger forever =)
MEH!!! hug lebih2 sikit....

ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA