Translate

Wednesday, October 2, 2013

My birthday gift (^_~)

Ok...saja peram lama2 sikit entry ni.
Konon2 lepas 1bulan kejadian baru nak update tapi ken... gatal gak nak update so layan jelah.
Vacation for my birthday gift.
Terkejut ahkak...suprise sangatlah pak hincik tu boleh booking segala... biasa kerja2 membooking adalah kerja makhincik.
Sib baik heart makhincik sehat lagi so... mohler menghappykan diri yer.

Tukang booking hotel ni tidak bersama2 makhincik untuk celebrate my birthday so... sebagai penganti, kite bawa mak abah and wani (my  niece) berholiday sekali.
Actually kami sehaluan tapi lain2 destination so anggap jelah ni adalah pecutian family yang x berapa lengkap so it's maybe akan ada percutian family yang akan menyusul...sape tau kann.

|Date: 06/09/13-08/09/13
So...06/0913 aku mencutikan anak2 aku tu untuk holiday...

Bilik dia memang superb... best sangat peh tu facing depan pool pula tu, sib baik balkoni tu x boleh buka kalau idok...kejap2 anak aku hilang ler dari bilik, kene pi kutip kat swiming pool ler jawapnyer (^_^).

Mak pon nak mandi gak... hehehe (^_~)
Ada pool jakuzi okey...suka...

Day 2- kami ke Teluk Chempedak dengan harapan nak tangkap gambo kat batu2 besar tu rupa2nyer...hampeh...punah harapan ku, sekali hujannn daaa!!
Kebil2 bijik mata ni tengok batu2 besar kat tepian pantai tu...
Emm bukan rezeki ku kali ni. 

Ni makan malam kat luar...kempunan nak makan ikan bakar daa.
Signboard kat luar ada ikan bakar sekali singgah...ikan bakar tiada daa... sentap tau =(
Makan jugaklah kat situ tapi aku rasa mahal bebenaw, 
menu kami : siakap sweet sour -superb sedap (sais 2orang makan).
 sup sayur
tomyam campur 
telur dadar 1biji
nasi 4 orang
air jus epal,teh panas 2 & barli is RM80.
Aku syak...abe tu terkira siakap tu 2 ekor sebab dia offer kami, siakap 2 ekor rm40. tapi kami ambil seko jer, HUHUHU... xperlah mungkin rezeki kami dapat harga tu.

Ni cafe dia...ok gak, a bit variety makanan yang disediakan...
pendek kata, Irfan x matila kelaparan sebab cococrucnh dia ada, honeystar dia ada... so enjoy lah. 

Orait...ni muka kami nak balik dah...  yang atas tu no bilik kami =)
Moga2 dapat ke sini lagi yer...


Bergambaran sebelum caloww...

Best2...my nice ni suka sangat snap gambo aku so feeling alah2 retis gitu...awww.

Moh kite balik yer...

Babai Cherating, welcome home anak2 ku.

#Thanks to my lovely darling sebab sudi mensuprisekan ayang, sudi seponser percutian kami... 
love u sayang!

Wishing from my lovely darling...so sweet.
Fall in love forever. HAHAHA


Amin!!!!

Tengok ni....sorang kat sini, sorang kat sinun tapi same Negeri.
 KEHKEHKEH...


Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA