Translate

Tuesday, November 26, 2013

9Months already (^_~)

Salam semua...
Saja nak update pasal budak cenonet ni.
Arini 26hb genap2 9bulan.
Kejap kan, tetiba eh...ko dah masuk 9 bulan ye Iman.
Alhamdulillah...membesar dengan sihat nyer tapi kekadang x berapa nk sihat gak...selsemalah, batuklah, demam lah tapi jarang2lah.
Virus sekarang macam hampeh!!Kuat bebenaw sampai antibodi anak aku x terlawan...camne nak lawannyer, my bujang time dia selsema tulah paling suka mencium si pricess lagi dilarang lagi dibueknyer sampai tahap dewa tu...malas nak larang dah...suketiler nak oit!!.
Budak ni tengak ralit tengok kasut dia yang nak rosak dah. HEHEHHE
Leather kasut dia dah start terkopek2 dah.
Xper nanti kite shopping beli kasut baru eh, auntie Ita nak pi Paris tu, nanti kite kirim sekali new shoes & botol susu yer sayang =)
Sebenarnyer nak tunjuk...anak kite pakai headben...comel x?? HAHAHHA
tu pasal kasi pegang kasut supaya dia x gerak2 during ambil gambar (^-^) 

Tengok ni..xboleh nak berdiam betul...jejap2 tarik headban tu.

Pandang bawah pula...adoi, stress mak nak tangkap gambo nak oit...


Pandang kiri pulak dah...

pandang depan tapi x sharp pula so kesimpulannyer..
Ni je dapat tangkap...tangan sebelah dok pegang dia yang sebelah snap gambo... kurang chomel.

Progress 9bulan:
Emm dah pandai merangkak,
Bubbling...entah ler dia nyanyi ke dia bercerita ke aku pon xtau.
ttatatatatatatatata...bila aku jawab tatatta tup2 dia gelak...aku gelaklah sekali. HAHAHA 
Padahal...aku x tau ape heh dia cakap tu.
Crawling dah ok. now seasion bertatih pegang sofa.
Pantang ler aku ni short , suka naw dia mengigit peha, gatal gusi tu. 
Gigi baru nak start tumbuh 1batang so kalau selak bibir tu boleh nampak dah gigi putih tu...cenonet je macam dia gak. HIKHIKHIK.
Emm dah pandai kenal orang...mana yang jarang jumpa memang dia nangis bila orang nak pegang dia.
Kuat makan gak...aku risau dia follow aryan yang suka makan. HEHEHHE

Kesimpulannyer... bila nak besar ni Iman, teruja nak pakaikan awak boots =)
Teruja nak pakaikan awak cekci2 sikit, Muahahha
Teruja nak tempahkan awak baju kurung lagi (^.^)
Now...berus gigi dah bertukar menjadi bahan gigitan dia, kire oklah ken.. in sametime memberus gak tu. HEHEHHE.


Ok babai. 
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA