Translate

Friday, November 29, 2013

Babai X1.

Tajuk pon dah tau kan...
well selamat pagi semua =)

Ni kesah sembang2 pagi tadi yer...
Venus kat rumah...sorang depan cermin sorang atas katil dok perati orang yang depan cermin.


Credit to google =)

Yang, muktamad dah ker nak cancel X1 tu??
Haah...cancel je lah, nape?
Emm sayang kan... ni depa tengah usaha cari silver color n tender nombor as u want, pon depa dah submit.
Emm xperlah xder rezeki kot...
Pakai jelah, ape problem nyer sekarang ni??
Emm ayang dok congak2 balik kan... macam x mampu je nak tanggung. HEHEHE
Tanggung apenyer?
Installment, minyak, roadtax, insurance, maintenance...wah tang maintenance tu ayang memang angkat tangan...mahal giler. 
Standardlah dah pakai kereta macam tu memang maintenance tinggi...installment abang bayar lah, minyak nanti ayang mintak lah...isi sendiri yer. Roadtax semua tu x yah nak pening2, abang cover.
Ok x?? setuju balik??
Emm x naklah...membazirlah. Beli mentol cenonet tu sampai RM250.00 ceh!! beli h/bag ayang pon dah lepas tau buat basahan pi opis...
Xperlah...ayang x nak.
So plan nak beli ape?Ari tu beria sangat...x nak X5, nak X3 or X1 ni dah booking  tup2 cancel pula. Nak Audi ke mers ke?
Ayang nak Vios je...
Ha?? Vios je?? Lah!! pula dah. Nape Vios??
Sebab dia minyak jimat kan Yangggg kannnn pastu x kan nak suh ayang pakai Myvi pula? Anak dah ramai ni, makin besar =), kalau Vios tu...kire2 tahap ayang mampu bayar installmentlah. HAHHAHA
Nanti gi survey ye harga berapa.
Kang sampai opis abang tanya budak opis harga berapa..
Ayang x nak yang barulah...nak kereta second je...murah sikit installment. HIKHIKHI
Lah pula dah...emm nantilah abang pikir balik.
Ok...TQ yang =)

Kalau dah ada keluar ayat nanti pikir balik tu al kisahnyer macam x dapat je...macam x dapat je...
Hemm verangan jap sambil layan lagu KALAUAKU KAYA...
Hari2 is hari raya...yahooo.
Syiok2 verangan tu...dengar pula lagu TEGAR..emm
CITA2 KU MENJADI ORANG KAYA...

Terus tersadar dari verangan yang panjang itu. hihihi.
Sinopsisnyer... babai X1, xder hati dah nak pakai awak bila mana Malaysia minyak dah naik menjulang tinggi kadarnyer peh tu tahap inflasi pon dah besar gak so berjimat2 lah yer =D

Ok babai. 

 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA