Translate

Wednesday, November 20, 2013

Happy Children's Day!



Wah!! hari kanak2 eh today, ok2 petang ni nak bawa anak3 makan mekDi lah, lama x lepak sana.
Sat gi nak calling2 cik darling minta permission.

Sayangilah anak2 @ kanak2 yer (^_^).

**Nak share ni.
Hehehe...baru terbaca ni, ada GA baru ler.
Aku jumpa kat Blog Cik Rara kite, so uols ape lagi...
Jom join.

Korang join dulu, aku kendianlah sebab bizi sikit nak buat promo package lagi ni..
Ada sape3 nak pi umrah or holiday on Dec ni??
Boleh lihat DI SINI.

** Sape2 yang berminat dengan Product Myracles Beauty, The Milk Story... boleh place order ye =)


Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA