Translate

Monday, November 11, 2013

My birthday boy!!


Emm esok kan...birthday my cik darling. Aku rasa as usual...sure esok dia x cuti punya and hari ni aku terpikir nak buat kek sendiri untuk birthday dia. HEHEHHE x taulah kek ape kan...ni nak pi mencari resepi yang simple tapi kompom jadi. HAHHAHA.

Hadiah ape eh?? Semalam mamat tu x jadi outstaion so planing semalam semua cancel and jadi huru hara... plan asal nak beli kad nak suh anak2 tulis sendiri birthday card untuk daddynya alih2 apaknya x jadi outstation. alahai...

So hari ni balik kerja karang nak pi mencicit cari birthday card pastu nak pi cari bahan2 nak membaking...
Emm mana nak cari munga rose ni?? Dey!! x shuka lah kerja yang rushung2 ni... HUAAAAAAAA
Hadiah lom beli, card lom beli, kek lom beli / lom beli bahan untuk membaking. HHAHHAHA

Oklah... nak g survey ape hadiah yang best... nak pi order flower utk send ke opis dia esok pagi...wheee. Supprise!!!


Ok babai...
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA