Translate

Monday, November 4, 2013

Terjebak ke pre Holloween Party...

Huh, entah bila masa lah Halloween ni eh?? 
Ni lah, aku dapat email dr One Card cakap ada pertandingan mendeco cupcake thema holloween.
Wee...aku memang suka bagi anak2 merasa aktiviti macam ni...saja bagi depa get some experiance konon2nya.
Nak dijadikan cerita, konon2 gi sana nak daftarlah si irfan ni aleh2 dah penuh pula.
Mana x penuhnyer... aktivity start kul 2pm...aku sampai nak register pon dah kurang 5minit nak jam 2pm. sampainyer awal...tapi dekat 30min mencari parking...HUHUHU.
Dan kami ke sana sekadar bergambaran sajalah... nak beli barnag2 ni memang idokler ken, nak berhalooween dengan sape?? HEHEHE 
Merasa gak anak2 aku pakai n pegang mende2 ni semua...

Last tayang... Iman pon ada tapi kite kasi dia duduk dalam stroller je...
Orang sibut ker halooween ko sibuk dengan kipas ko ye Iman....
Hantam je lah asal ko x melalak sudah.

Anak cina tu tgh deco cupcake yer...
Ada gambo...jadilah. HEHEHHE

ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA