Translate

Thursday, December 19, 2013

1 night story katanyaa....

One night di karnival A Farmosa...
Layan la sampai muntah. HAHAHHA but short video je, Z snap via KEEK so 36sec saja each.

video

video

video

video

video

video

video

video

video

video

video

video

video

video

video

Kalau tanya Z best ke dak?? Z akan komen, biasa2 je...under my expectation gitu.
Z bayangan adalah aksi2 tembak2 macam kat dalam safari world tu tapi sampai ke akhir program it's same je...macam perarakan perbarisan lebih kurang gitulah.

Oklah...sebab ada gak adegan sembur2 api tu semua. HEHEHHE
Z siap imaging, gajah rimau lion semua ada sebab dia mention earlier yang haiwan tu liar so x boleh cross the border and so on so...sabar menanti kot2 rimau lion nak keluar tapi...xder le kannn, gilos nak kasi rimau keluar??mau kenyang seminggu rimau tu baham kami ni haaa. HEHEHE

So yang keluar is kuda, gajah, burung merpati...terbang hokey...sekawanan merpati putih...ada sekawanan chiken, ada gak ular utk sesi bergambaran...
Ok sangatlah untuk anak2 Z , enjoy masing2 kan....

Menusul...gambar2 kenangan di sana.

Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA