Translate

Tuesday, December 31, 2013

Get Ready To School...


Haih... Budak demuks ni bernama Aryan.
He is going 4 years old tapi since 3 years old dah start kiddy.
Hari ni...dia meroyan nak pergi sekolah =(
Jenuh Z pujuk cakap sekolah belum start...nangis2 nak pergi jugak.
Pujuk punya pujuk...x makan saman jugek.

Solution is, daddy pujuk suh dia pakai baju sekolah then konon2, bila teacher dah call baru kami datang ambil dia untuk g sekolah.
Mula2 x makan pujuk gak...dok sycho lebih2 finally makan pujuk gak, tu pon.... main tarik2 uniform.
Alahai...sebab cakap nak pi sekolah, dia terus sarung baju uniform...LOLOLO x kan nak gi rumah pengasuh pakai uniform pula kan...pujuk lagi suh pakai baju sport...sib baik dia nak tukar =)
Breakfast pagi...sebab otak dia setting nak pi sekolah =)

Suh snap gambo banyak2 katanya....

Emm ni lah padahnya kalau sekolah cuti lama sangat... letih nak melayan soklan hari2 dia tanya...
esok dah boleh sekolah??Bila nak gi sekolah ni??? Asyik x sekolah je. 
Dia pernah cakap dengan saya... Mie, asyik2 x sekolah je...nanti lama2 Aryan x pandailah.
Huh aloh... ko kan... nanti dok bebel asyik sekolah je...xder cuti?? 
HEEHHEHE... macam2 hal.

Selamat Tahun Baru 2014 to all of you.
Thanks for visiting =D
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA