Translate

Wednesday, December 11, 2013

Graduation Card...

Permulaan bicara dengan gambar si Aryan ni.

Amboi ko Aryan...senyum lebar yer.
Budak ni memang happy go lucky.... ko marah dia kan, kejap je dia majuk pastu datang balik kenen kat ko.
Hekeleh... dah beradik tapi dok gatai2 nak beriba bagai... HEHEHHE #feeling adik ler tu.
Ni kad gambo utk Aryan ye... kami pon x espek dia pon ada gambo pasal dia tu 3years pastu kelas pon tumpang kelas budak 4years...   
Time nak ambil file student kat kelas dia baru teacher bagi card ni. Best2...suka.
Buka2 je terpangpang besar muka ko nak yer >,< sib baik enchemmmm.
Muhammad Raziq Aryan - a.k.a kembar daddy.
Best friend daddy ni. 

Gambo kawan2 sekelas dia...yang 3 tahun ciput je dlm 5 orang kot yang lain 4years old.
Tu pasal aku suka sekolahkan dia awal...now dah x pelat dah...alhamdulillah cumaaaaaaaaaa
Amboi bahasa dia dah macam orang tua, HUHUHU.
Kene monitor bahasa yang dia gunakan.

Almost 3weeks kat kg, aku perasan bahasa dia memang melampaulah.
Dia main kereta...tup2 dia boleh cakap camni...spontan hokey...
Pergh!! bapak punya laju kereta ni...Irfan, cuba tengok ni...kereta ni laju Fan!
Haaaaaa, mau korang x terkejut bahasa tu yang keluar dari mulut budak 3y ye.
 Macam2 tau si Aryan ni.

Ok...ni nak crita pasal Irfan pula.
Bila dah convo that day so of cozlah ada following dengan parent's day a.k.a hari mengambil report card ye.
Mak of cozlah berdebar tahap gaban...takut result anak ke laut macam sem 1 ari tu. HIHIHI
Result alhamdulillah ok...bab tu story lain lah... ni nak story pasal kad dia ni.
Nampak beza x dengan sijil graduasi anak korang??
Aku suka sebab...sijil dia dalam bentuk hard card. so no need nak frame kan segala...
Ni card merangkap sijil graduasi kat sekolah Irfan.
Kaler red chilli...suka.
 
Kad ni 3 page macam ni...so cover as above ye, yang ni isi dalam card tu.
Ada gambo si kurus ni, gambo kawan2 sekelas and middle is certificate dia and right is gambo convo.
Lololo comel sangat sambo convo ni compare yang berframe tu.
 
Gambo single dia and bawah tu gambo kawan sekelas... atas tu gambo buku dia yang dipulangkan semula selepas habis sem ke-2. Sem pertama pon sama gak kalau x silap banyak buku dia ni, Emm dah macam sekolah menengah tebal buku ko ni Irfan oit #berat.
 
Ni muka Irfan dalam frame...nampak macam budak tadika...kiut miut padahal...
HAHHAHA no komen =p.

Oklah... saja nak update cerita yang terperam lama. 
KEHKEHKEH...ada bau x???



Ok babai.
 
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA