Translate

Tuesday, December 3, 2013

Kumpul Sticker Tesco...

Emm ari ni nak share my happiness.
Semalam balik kerja terus ke Tesco... saya suka shopping kat sana sebab senang, pastu lagi banyak korang belanja lagi banyak kupon2 diskaun korang dapat lagi banyaklah kupon rebet korang dapat.
Hemm ... semalam teringat pampes Iman tinggal sikit so lelajulah pi Tesco  membeli.

Pampes malam ada lagi sebab pakai Mamipoko so daily pakai Drypess je, sebab ape Drypess sebab anak saya x cerewet/alahan pakai ape2 brand pon cuma kadang2 berlaku kebocoran.
Tujuan utama pakai Drypess sebab nak kumpul Barcode dia...lagi banyak korang ada barcode lagi best barang yang korang boleh redeem yer.
So atas dasar nilah saya bertukar daily pakai drypess je, kalau tidak memang maintainlah dengan feveret brand MamiPoko...terbaekk!!

Decor for Krismas. Cantik.

Tetiba ada kereta racing...HEHEHE ni ada contest pencukur kalau x silap.

Tadaaaaaaa.... finally, ni kite redeem kali ke-2.
1st time hari tu dapat HULK. Macam kat bawah ni.

 
Credit pada blogger ni yer...pinjam gambar buat tunjuk pada kawan2 gitu.

YES!!!! Irfan musti suka sebab dia aim yang ni dengan Iron man also woody.
Hew, banyaknya nak kene shopping lagi ne.

Sib baik dapat ko Spiderman kalau tidak...nangis aku nak kumpul stiker lagi you.

Yang ni caranya mudah je...
Uols shopping kat Tesco RM50 dalam satu resit...korang akan dapat 1 stiker cenonet, then tampal terus kat kad biru ni 

5 sticker + RM4.90 korang dah boleh tebus 1 benda ni kalau nak FREE korang kene kumpul 10 sticker yer.
Idokler kene beli sampai 1k baru dapat 10 sticker...dia ada banyak brand yang masuk kampen ni so kalau korang beli RM50 + brand2 yang terlibat dalam kempen ni korang  automatic dapat EXTRA sticker.
Brand yang aku ingat yer...Drypess #Yes!! semalam dapat 2 sticker sebab RM50 1 then 1 utk drypess.
MILO, DUTCH LADY utk 1year n above, Emm COLA jenama TESCO pastu banyak lagi lah, ada pamplet utk rujukan mana2 brand yang terlibat.

Inilah toys yang aku plan nak collect semua tapi kannnnnn ikut2 nasib lah sebab kat box tu korang x tau pon isi dalamnya yang mana satu so kalau asyik dapat toys sama je baiklah kite berjanjian main tukar2 toys gitu.

Lupa nak inform, toys ni bukan sebarangan toys eh, dia adalah toys yang menyimpan highlighter or pen gitu.
Cute kann...kan...

Credit pada google yer utk gambar2 di atas.




Ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA