Translate

Monday, January 20, 2014

ATF 2014 - KUCHING 2014

Lintas langsung from Kuching gitu. 
HEHEHHE.... statement x ingat2 eh.

Ok3... 4days off to Kuching  gara2 ATF 2014.
Bagus, get some fresh air gitu =)

Ni misi awal pagi, Paper beg coach tu untuk my dearest bestfriend, Monaliza.
Dah lama keep paper beg ni for her... kite dok post paper beg ni last year, kalau x silap 1weeks before my birthday, i got birthday gift from my friend....tup3 dia nak... makanya Z keep for her.
Biasa paper beg memang buang je sebab dok simpan dust beg tu je. 
So, this morning alhamdulillah...during pi KLIA, mai singgah sat pi hantaq kat dia.
Ibu mengandung kan...so x baik ternanti2 =)
Paperbag hitam tu...tambahan, HAHAHHA...

MIHMIHMIH... pernah naik??
Biasa sangat naik??? Bagus2... Z baru pestime naik...so agak menjakun kejap.
Bukan ape, kejap2 checkin. HEHEEHE jakun ler tuh kan???
Biasa Z gi KLIA by cab or my darling yang send tapi hari ni...kene berdikarilah yer.
Momantai...

Alhamdulillah...finally sampai jugak.
Korang nak tau tak???
Z ada buat salah. HUHUHU
Biasakan... before check in bag...kite kene scan dulu kan,kan, tapi kan... tadi kan... Z menonong je terus pi kaunter for check in...bila dia dah buat tagging n beg jalan kan...baru teringat lah. HUHUHU
So careless.. serius, cuak punya pasal sampai pikir pon x berapa seimbang =(
But ... alhamdulillah selamat gak sampai. Tapi xderlah bawa barang2 merbahaya pon. HEHEHEHE.

Yeah!! finally...dapat gak merasa pengalaman naik Malindo Air. MEMANG BEST!!!
Z recommand sangat uols naik MA compare AA.
Z suka sangat....

Ruang kaki yang over luas (^_^)
Sesuailah dengan kaki my cik darling I yang panjang, kehkehkeh.

Yeah!! lagi yang best kat MA,
Nih...peminat game tegar macam Irfan, kompom suka.
I like too.
Dok ralik main menda ni sampai take off pon x perasan =_=
HOHOHO 

Tengoklah....

Ni saja get some view from my seat.

Free snack ni + miniral water in cup...230ml, jadilah.
Some more, FREE 15kg kan...kan...kan...AA ada??ada??
Nan hado...dodulu yer arr FREE now semua bayar.

Bosan main game...layan filem pula.
Hemm Z lupa, kawan2 dah pesan, bawa handfree kalau x, camne nak dengar so Z tgk filem bisulah. KIKIKI.

Selfie dalam jamban. KAHKAKAH.
Ops!! ni mode FLIGHT ye kawan2.....
Just wondering...kalau on time nikan... agak2 ape jadi eh?? 
Orang boleh call kite ke??Boleh receive call??
Entahlah...lom pernah nak try buat.

Ehem...ehem... i drive alone k.
HEHEHEHE
Tapi kan... selalu meraban cari gear. Nyampah tau. Z kan dah biasa gear kat bawah #kereta lelama kan... so bila gear kat atas, hokaloh...tercari2 gaklah. 
Rasa kelakar pon ada tau!

This is my room.
oklah .. cuma, Z x berkenan heh...kurang lampu.
Lampu atas syiling xder...kat dinding tu with lampu kat table ni je yang ado...yang lain is kat bilik air n laluan nak keluar...serius, suram gile...kalau nak hanimon okler kan...

Selfie yang never ending (^_~)
#Bila nak slim back ni??????????????

Tu dia...lampu lagi satu yang Z cakap tadi.

Sini banyak lampu. HEHEHHE, bilik air is cerah giler, sesuai nak makeup. HAHAHAHA

Tab mandi...oklah, don't komen banyak2 bersyukurlah...at least ada port utk tidor.
Most of fofular hotel is fully book.
Memang x boleh blah lah... time nak check in tadi pon ada orang melepek kat kaunter minta bilik. HUHUHU so kesian.

Ada hairdryer... good!

Ni view from my window...
HOHOHO nape x dapat view river...boleh tgk sunset =(

This is my car...for 4days yer. HAHAHHA
Nak requestlah this car...macam best hokey =)

Aku lempor je h/bag kat situ...save sikit.
Tapikan...this car kan...aku x boleh nak letak HP so kalau on GPS tu, Z letak kat peha or pegang lor. HEHEHE kalau x, camne nak tgk jalan kan...
Z siap sesat2 sampai jumpa toll tau.
A few time my sini...tup2 boleh sesat sampai jumpa tol. KAHKAHKAH.
Very der sengal.

Lagi satu Z x berkenan hotel ni...
Wah!! so choosy Z ni kan...
I kene iron baju atas iron board yang jenis ddk punya =_=
xsukaaaaaaaaaaaaa. dah ler plug dia nuuu jauh di bawah meja
Grrrrrrrrr, so ... bertabah hati Z kat sini...ape pon, alhamdulillah...everything is FREE.
Still rasa, napelah Z xpilih je Hilton Hotel...kompom best BUT rasa membazir lerkann... semalam 500+ peh tu sorang je pula tu nak stay situ, hemm so dari membazir kat situ baiklah jimat2 duit company, hujung tahun boleh BONUS lagi...HEHEHHE =)


oklah...nak out of supper yer, bukan dinner dah.
#Catatan untuk 20/01/14#


Thanks for visiting =D 
Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA