Translate

Saturday, January 11, 2014

Hospital ke hotel???

 Jumaat - balik dari office, Z terus hala ke sini.
Saja nak lawat mak kat sepital selayang ^_^ .......
Waktu melawat up to 7PM everyday yer... kanak2 bawah 12tahun tidak dibenarkan.
So tu pasal siap2 terus ke sepital form office, senang...budak2 x yah ikut.

Otw ke sepital tu, my sister whatsapp cakap my mum nak tukar ward.
Eh!! tkar ward ke bilik?? Sebab semalam nurse tu cakap my mum boleh tukar bilik 2nd class follow my dad punya kad bersara.
Z ingat tukar bed je from 16 to 9 but still in same ward 6C.
Peh tu dapat pula whatsapp dari my niece minta seponser megi cup.
Tah pape tah mintanya... so gigih mokcik dia ni pi mencarik megi cup...aleh2 xde pula jual kat shop di sepital selayang tu. Hemmm.
Padan muke korang x dapat makan megi cup.

Bila naik atas ke aras 6, ngam2 berjumpa rombongan my mum nak upgrade ward my mum.
Owh! rupanya memang kene tukar level sekali utk ward 1st class. 

Inilah pemandangan di level 9.
Kelas!!! floor ni fully carpet koo. Baru nilah jumpa sepital/ward yang bercarpet macam ni...udah macam hotellah pula (^_^)

Ni katil baru my mum...
More confortable... lebih senyap kata my mum.

From katil ward 6C to katil ward 9A.

Posing sat =) MIHMIHMIH

Ni lah peneman nenek di malam hari...
Tq korang...love3 korang. Selfie pakai my hp.

Eh!! kami tengah cek ...drip tu jalan ke x. HEHEHE

Ni tiang drip...diimport khas dari Tg Karang. 
KIKIKI...Tq wani (^-^)

Posing yang never ending...

Lagi dan lagi....

My father with my sister + her eldest daughter.

Again??? Omg!! bilalah nak stop ni.

My Mum...

Alhamdulillah.... last night dah selamat operate so petang ni Z nak pi melawat my mum.


Thanks for visiting =D
Ok babai. 
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA