Translate

Sunday, January 5, 2014

Looking for reseller / dealer.


Ok nak promote, ada x kawan2 yang berminat nak jadi dealer / reseller shawl yang macam saya pakai ni??
Among collection yang sempat saya snap during jumpa dia hari tu...
Kak Liza ni boleh dihubungi di talian 013-3486771.
Kak Liza ni boleh buat customade shawl, tudung and also telekong Lycra.
Sebarang pertanyaan harga, boleh direct dengan dia k =)





2Tone color shawl



Half moon shawl by lycra material.
Sangat sejuk and serius...boleh pakai halfmoon shawl ni without brooch.
=) Z dah cuba... pakai w/out brooch.




Pelbagai corak halfmoon shawl by Kak Liza.

Jangan risau about the size, uols boleh request sebarang ukuran yang bersesuaian.
Size yang Z pakai kat atas tu pon actually besar n labuh, x macam size shawl yang kita beli di pasar malam or on9 yang lain.

Bagi Z, material memang superb best...sesuai dengan harga yang ditawarkan.
Pada nak beli untuk pakai sendiri pon boleh juga... boleh dapatkan dari Kak Liza. 
Kak Liza ni boleh dihubungi di talian 013-3486771.
Alamat FB and IG akan menyusul kemudian k ^_^

happy sharing !


Thanks for visiting =D
 Ok babai.


Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA