Translate

Thursday, January 2, 2014

SERENDAH WATERFALLS...

Story semalam... 01.01.14
Hari terakhir anak2 Z bercuti sebelum melangkah ke alam persekolahan semula.
Planning di saat2 akhir, plan asal adalah lepak di Lost World of Tambun on 31/12/13-01/01/14, Z dah siap booking hotel sekali...dapat 1k+ sikit...cheapers gaklah kiranya.
It's suppose short holiday to us for close celebration our annyversary ke-12 tahun on 22 Dec yang lalu.
Z tanya Mr R, Yang...31 ni cuti eh, boleh??
Owh!! sorry... cuti dibekukan.
Hokaloh...nyampah dengar.
Teruslah tarik muncung berdepa2...

Dan bilamana cik darling perasan muncung wife dia sepanjang jambatan pulau penang, teruslah dia cakap...
Yang... new year lepak waterfall nak?? Kite bawa budak2 mandi sana,
Emm...oklah, dari x de langsungkan..
So semalam Z bangun awal untuk goreng nugget & sosej sikit untuk bekalan di sana...
Lepas mandikan biasanya jadi laparkan?? so Z prepare yang simple2 je.
Jom layan...
Permata hati Z... sayang korang ketat2. Muah!!!

Awal2 ni bergambaran pastu semua lencun...
Z x mandi...lepak2 sambil makan nugget saja.
Siap bawa tikar segala tau. HEHEHEHE

Gigih apaknya bawa budak2 pi mandi...
Iman pon mandi sekali, sampai ketaq2 budak tu apaknya bawa mandi =)

Gambar2 terakhir sebelum move on ke port lain pula.

Here...kami sambung lepak kat HotSpring Hulu Tamu di Batang Kali.
Not so ramai orang tapi kan... ada 1 kolam dia, masyaallah...nak rendam kaki pon geli. 
Kolam tidak dijaga langsung gamaknya...berlumut...
Kotor giler air dalam kolam tu. Hemm.

Z rendam kaki kejap pastu terus lepak di astaka saja...
Actually ada 3 kolam, so air yang paling kurang panas tulah yang dirty.
Z plan nak rendam betis Iman, tapi tengok kotor gitu terus x jadi. Hemmm.
2 kolam yang lain is lebih hangat dari yang Z celup kaki tadi.

Dalam dok perati anak2 Z main air tu, ada dengar gak....HotSpring ada di Selayang eh??
Emmm maybe boleh try ke sana kot in future.
Nak kenen2 my darling pi sana pula lepas ni...weeeeee (^_~).


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 



 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA