Translate

Sunday, January 19, 2014

Shopping Eliento...

I love shopping.
Serius, sangatlah suka shopping, ape yang suka di shopping?? Semua benda cuma baju je Z kurang suka nak shopping.
Elianto is among of my shopping list, 
bukan tiap2 bulanlah tapi 2-3bulan sekali shopping buat tambah koleksi =)

Ni dia...beg santa clause so of cozlah ada barnag yang dishopping ^_^

Full with cosmatic =D

Ni je barang2 kat dalam beg tu.

MIHMIHMIH... nak start pakai maskara semula.

Ni eyeliner baru... HEHEHHE

3 colour baru for lipstic gitu.. TAMAK!

Niat utama singgah Elianto adalah nak beli eyebrow refile je bagi yang colour silver tu, tup2 budak tu kata dah x keluar dah patent tu so kenelah beli baru pula (brown colour tu). HUHUHU
Budget asal Rm5 je tapi bila beli baru so jadi RM30+ kot kalau x silap =_=

Yeah!! free EDP ni tau. suka...sedap bau dia. Love it =P


Hasil shopping less then 30minits..

Adik tu cakap...tisu make-up remover tu it's free tapi kan, she charge me fo RM6...LOLOLO.
Z pula, dah sampai rumah baru nak semak bill. Nape terajin sangat pon xtaulah...yang biasanya...Bill semua masuk tong sampah. HEHEHHE
*Unclaimed items so semak je kalau simpan resit =)

Lepas ni misi mencari bedak compact je...terlupa nak beli sekali.
Hemmm


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 

 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE
 **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA