Translate

Wednesday, January 15, 2014

Walking With Dinasour =) ...

Cuba cari saya!!!
Jumpa x?? Nampak saya x???
Nama saya Irfan =p

Mana budak Irfan ni??? I can't see u darling.

Yeah!! i see u now. Nampak lobang hidung mu itu, HAAHHAHA

Ok... hari ni, kite rewards to irfan, big clap for him.
Good boy ni. 
Loh...x tau pasai apa Z reward dia?? Ok...cikidaut kat [SINI]

Nampak tu...mata sape tu???

Oklah...atas permintaan tuan punya badan, nak tengok 
Walking with dinasor.... preview trailer seperti di bawah.

Layan!!

Disebabkan kami ada extra time 3hours sebelum movie, makanya...
Permintaan ke-2 Irfan...nak mainan.

Ok...tempat dituju...feberet place. Toyrus OU pula.

Yeap...nak beli yang ni tapi malangnya xder tag harga...tanya staff pon x tau harga berapa.
Eh! korang ni, nak bagi FREE cakap jelah nak bagi...kalau nak jual bubuh le harga bolehku membayar nyer.
Hemmm... dedua tu memang dah minat sangat. Belek2...usung sana sini dalam tu.

Nak beli katanya...nak bela kat rumah. HAHAHA
Habislah semua orang matik kene baham dek minatang tu =D

Haih...ni pon sama si cenonet ni. X padan kecil....nak gak dinasor.

Z dok lepa2 tengok rege..aleh2 nampak dia yang baham itu dinasor. HEMMM
sabo jelah, Z ambil...marah tu, orang cakap dirty dek...dust...dia fedulik haper...nak gak, asal dapat ngap =)
Ni pon xder REGE jugak!!
Haah, bagus sangatla toysRus ni...buat semua xde rege lagi bagus, senang x boleh nak beli. HEHEHE
jimat poket mummy ni. KIKIKI

Ni ape kerjanua budak ni??? Ekau xdo kojo dah eh Aryan??

Dan... masanya telah tiba.
Challow anak2, moh kite mononton dahulu ye, shopping kendian mentelah staff toysRus tolong carikan rege untuk mainan anak2 yang dipilih tadi.

Anak2 ku memang hover... ni request by Irfan, nk bergambar katanya.

See...Irfan memang suka buat gaya T-Rek lari =)

Promote IMAX free ye. HAHAHHA
mana tau lepas ni korang jadi DUTA IMAX ke...bolehlah mummy tumpang tgk wayang FREE.
KEHKEHKEH #vengan je yer.

Tiket...3ticket for 4 of us...saja beli tiket extra seat utk Aryan.

Gelagak anak2 during nak beli Pop corn.

Oh dear...

Hemm...yang ni memang OVER, like mummy too ^_^

Ok...dah nak start, hadap popcorn sambil nonton
Just wondering...sejak bila tah kami ni boleh pop corn dalam wayang, dulu memang xdalah nak beli popcorn sebab memasing x minat peh tu manis. HEHEHE
La ni...jadi satu kewajiban pule. Hemm.

HAHAHA... khusyuk tengok movie dah start.

Over all... alhamdilillah, Iman ok je dalam wayang...a bit meragam during nak zzz je sebab xberapa comfortable kan seat wayang ni... 
Aryan ok gak...behave je...xdelah nak main lompat2 kat tangga wayang ke happe.

Review filem ni, Ok gaklah tapi under my aspection.
I ingatkan is T-rek rupanya dia macam T-rec gak...ape tah nama dinasor tu, Z lupa.
Cerita pasal perjalanan dinasor ni 2 beradik dari selatan ke utara utk mencari makan dimasa perubahan musim, pehtu kene attact pula dengan dinasor lain, hehehe pehtu suka pula dengan dinasor pompuan ni.
KEHKEHKEH... funnylah cerita dia.
Kisah adik beradik...bolehlah implement n bagi nasihat pada 2 bujang Z ni bio jangan bergaduh.
Owh lupa... dia ada sekor kawan ia itu BIRD,

Dan lepas habis tu menyambung balik SHOPPING yang terbengkalai tadi.
Adeh!! capek mummy layan uols ni lah, sib baik Iman very good mood.
gi toysrUs semula, tanya2 balik budak tu x sempat nak cek harga lagi. Hemm suh bujang2 tu cari toys lain x nak katanya...

moh ler kite cari kat Jusco pula...kot2 ada yang berkenan kan...

Iman looking for 2 of toys ni..TAPI!!! apelah malang nasib hari ni, dua2 pon xde harga.
Amboi..ni boleh menaikkan darah ni.
Iman dah pegang2 dah, dah peluk2 dah, dok tanya staff... harga x letak lagi sebab waiting barcode. HUAAAAAAAAAA, 

Dan my bujangs tu sorang pilih Ben10, sorang pilih pancing set, hantam jelah...mummy bayarkan je.
Lepas tu...moh pulang!! mummy capek...seharian jalan dengan korang, memang rasa nak pengsan....bonus hari ni, Iman kurang meragam. CLAP!! utk Iman.

Itulah story-mory pasal berjanji dengan Irfan.
#Dia ngadu dengan kawan ku yang jadi shumaker dia during weekdays ke sekolah,
He say...mummy cakap, kalau result irfan dapat bagus nak bawa irfan g holiday, tidor hotel tapi mummy bawa pi tengok wayang je.
Adeh!! anak Z pandai ngadu. HAHAHA. 

Ni kesah yang Z nak cakap kat entry [sini] ape pasal x tetiba cancel.
Hemm, hope soon can bawa Irfan gi holiday...to bayar JANJI pada dia.
Susahnya Z sekarang bukan ape...kalau setakad nak gi PD tu boleh je sebab ada WAZE kan...x takut sesat, yang jadi takut is bila Iman meragam dalam kereta...amboi, memang x boleh blah lah kalau dia nangis sampai pecah2 darah kat pipi ari tu, sampai la ni Z takut nak drive jejauh dengan dia. HEmm budak cenonet tu menangis kuat tau.

Thanks for visiting =D
 Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA