Translate

Saturday, February 8, 2014

Bila Iman sakit...

Last year punya sakit... this yer baru nak show off =)
budak ni sebenarnya dah nak masuk 4minggu kene ruam lampin.
Berbagai krim dah try sudahnya kite bawa juga pi jumpa 

Korang nampak pintu belakang yang suku buka tu??
Hemm kami sampai pon dah hujung2 waktu depa nak tutup.
Serius...payah nak dapat rawatan dari klinik ni sebab dulu dia buka jam 9-12pm pastu sambung balik 6-9pm
sabtu sampai 1pm, now...jadual terkini adalah waktu pejabat ye..malam tutup =(
Mana nak kejarkan g working hour, xkan nak cuci memanjang kan so sabtu tu dah alang2 are Sg Buloh terus pecut ke sana.
Minta ehsan Ms Yoga, nurse kat situ nak jumpa doctor, alhamdulillah dipermudahkan...dia slot kami yang last sekali =)

Sebab menunggu tu lama kan... mohler bergambaran. 
Ada macam budak sakit?/ ada???



Apaknya melena kejap...lama sangat tunggu kan...
Budak sebelah tu dia sebab ada gadget di tanga =D




Sesi ajar apaknya main game =p




Budak ni pula...asyik main ke main je kerjanya...


HP tetap x tinggal =p







Nampak Aryan x???

The beautiful doctor... this is my private doctor for Irfan and ARyan, membesar n sihat with her advice n medication =)

Memang cantik and comel... boleh berbahasa Melayu tau..
She's yang guest i will get baby girl during i'm pregnant Iman...
She's happy for me sebab dapat girl finally...

Lepas dari situ...sambung ke Tesco pula.
merasalah mamat ni main kereta ni seround jeee. 


mamat ni tengok ape tah. HIKHIKHIK

Ape pon...after pakai ubat dr klinik tu, lest a week dah full recovery, alhamdulillah.... lega hati ni kalau tidak, meroyan x tentu hala...pengasuh Iman pon sama risaunya. HUHUHU

Thanks for visiting =D 
Ok babai.

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA