Translate

Thursday, February 13, 2014

POMEN??

Lohai... korang tengoklah bila pomen buek koje...gini jadinya.
Nampak TV I xde signal tu??

Hemm nilah kesahnya... tepi rumah I ni ada pokok yang agak sedang membesar gitu so semak mata I ni heh!... daun dia tu dok terjuntai masuk kat tingkap rumah I ken... so pi komplain dgn Mr R... 
u tolong gi tebang pokok tu boleh x??
 I risau dia tumbang kene kereta pulakan...

So, Mr R pon x tunggu lama teruslah angkut parang segala =)
Tu kes takut bebelan sang isteri berpanjangan sebab ni kali ke-3 ye I minta tolong hokey.
X buat, memang siap ler telinga itu. HEHEHHE

Nak dijadikan story,si isteri ni syiok2 tgk movie kat dalam rumah tup2 xde signal.
Ops!! kat luar tu cerah, awat xde signal ni?? hujan kah??
X dan tunggu lama terus dengar sora dr luar.. 
Allah, kene pula. Yang... tv ada signal x???
Xde, nape yang???
HEHEHE, abang terpotong kable lah.
Pula dah... Yang, u g tepi blok sana tu..ada no Astro... call lah suh datang repair cable.
Gitu ayat power wife dia. HEHEHHE

Ni gambo I snap dr tingkap rumah =P
Pakhincik sedang repair cable. HEHEHE
Bagus, macam nilah namanya pomen.
KIKIKI.

Yang... tgk tv ada signal x??
Ada...eh dah xde balik dah.
Ni?? ada signal x??
ok...ok.. ada.

Conclusion... Mr R repair sendiri je. HEHEHHE
TQ sayang. Love u...


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 


Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA