Translate

Wednesday, February 19, 2014

Sabtu yang Havoc!!

Haih... ni cerita sabtu yang lalu...
Aku kan hari2 bawa my mum gi dressing kat klinik.
So disebabkan Sabtu adalah cuti so aku hangkut gak batalion ni pi teman neneknya pi dressing.
Hemm dah namanya batalion, pepaham sajolah.
Irfan n Iman memang hokey yang supa-dupa x hokey is Aryan. Alahai... pening kepala nenek.
Naik darah tinggi nenek tgk cucu dia sorang tu... kusss semangat...baik sangat!!!

Kat klinik ni bila sabtu memang ramai orang so nak menanti tu memang menyiksakan... dah nama budak2 memang mana tahan nak menanti berejam kat situ. Sudahnya bila bosan mulalah tunjuk perangai yang haibat itu, so tahan x tahan kene tahan gaklah... sabo x sabo memang kene bersabo. 
Dah, x kan ko nak ketamkan anak ko depan orang ramai...sure dia malu gilerkan...
so kite buat2 x nampak...worse come worse, kite ajak dia pi tempat lain...pi jalan2.

Inilah aktiviti yang kami buat during tunggu turn my mum kene panggil for dressing ye.
Owh... anak India ni suka sangat dgn Iman...
Iman pula dok kebil2 tgk budak ni pastu dia layan biskut dia di tangan sampai habis =)


kesian budak ni... x nak pakai kasut. huhuhu.

main mirror owh mirror gitu =p

Owh...macam comel jerk!

Suka tgk muka dia time ni...sweet sangat like sweet potato gitu...aoummm nak makan awak lah Iman. Ahaks!!! geram.

Jalan punya jalan...kite nampak benda ni.
Terus terkam...
Lama dah kan nak merasa makan benda ni...dok asyik tgk kawan2 blogger post pastu tgk iklan orang jual benda ni. 
So plan asalnya nak beli dari ~ANNE RAINI~ pastu dok pikir kalau send ke opis belum tentu ada orang nak sambutkan...kami ni biasa ukur jalan je. 
HEHEHE so nak dating2 dgn Anne pon macam jauh je, so telan liur bila si Anne ni buat promosi.
Dan bila ada depan mata memang x tunggu lama terus beli.

Aku beli ni rm30.00 entah mahal ke idok...aku rasa si Anne jual lagi murah kot...

I tuk coklat flavor...

Anne...sama x macam u punya??
Don't worry, one day insyaallah nak rasa gak yang Anne punya.

Nak tanya...yang bahagian brown soft tu memang rasa masin2 sikit eh??
Ke akak ni x reti buat??HEHEHHE
Udah!! jangan nak mintak2 kat aku...dah selesai dah hari ahad ari tu lagi. HEHEHE.

Sape yang belum pernah rasa...n rasa2 nak merasa...boleh order dengan blogger Anne...aku bagi link kat atas nuu...dia tengah bua promosi tu...macam2 flavour ada.
Selamat merasa kawan2.


Thanks for visiting =D 
Ok babai. 


 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE **TMS procduct is ready stock.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA